Japán autóalkatrész gyártó

Japán autóalkatrész gyártó

Mindig nagy öröm számunkra, ha egy multinacionális vállalattól kapunk megbízást, hiszen ez azt jelenti, hogy egy olyan cég tisztel meg minket a bizalmával, amelynek jelentős rálátása van az ipari szektorra nemcsak idehaza, hanem nemzetközi téren is. Márpedig az a japán tulajdonú autóalkatrész-gyártó, amelynek magyarországi raktárhelyiségébe a közelmúltban pódiumot telepítettünk, éppen ilyen.
 
A cég 23 országban 41 leányvállalattal van jelen, és több mint 17 ezer embert foglalkoztat, magyarországi egységük is fontos beszállítónak számít a hazai autóiparban. Ők döntöttek úgy, hogy a csarnokukban rendelkezésre álló tér lehető legtökéletesebb kihasználására a pódiumos bővítést választják, amit a helyszín belmagassága lehetővé is tett.
 
A Zenit Kft. szakemberei a munka során figyelembe vették többek közt az épületgépészeti szerkezetek elhelyezkedését, valamint az ottani targonca útigényét, szélességét és emelési magasságát is. A kivitelezést a szállítás és a telepítés mellet a világítás kiépítése és az EPH rendszerbe való bekötés tette teljessé.
 
A 3438 mm magasságú pódiumhoz kiegészítőként egy védőkorláttal ellátott lépcső, illetve egy speciális átforduló ajtós biztonsági kapu került beépítésre, amely minden körülmények között megakadályozza a leesést. A pódium járófelülete a szabványoknak megfelelő natúr pozdorja borítást kapott, az alsó oldalán fehérre festett kivitelben.
 
A hasonló pódiumos rendszereink előnyei között a megduplázott tárolóhely, az egyedi ügyféligényekre szabható kialakítás vagy épp a kitűnő ár-érték arány mellett rendre feltüntetjük a gyors összeszerelhetőségüket is – és szerencsére ezt most is sikerült bizonyítani! A szerelés 4 munkatársunknak összesen 4 napig tartott, azaz a folyamatosan működő raktárban tényleg csak egy minimális időkieséssel kellett számolni.
 
Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu