Hírek

Minden biciklist várunk egy reggelire!

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Zenit Kft. csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub szeptemberi Bringázz a Munkába! kampányához, amelynek célja, hogy minél többeket ösztönözzön a két kerékre váltásra. Most pedig örömmel jelentjük, hogy részt veszünk az eseményt felvezető szeptember 5-i Bringás reggelin is, vagyis aznap finom falatokkal fogadunk mindenkit, aki iskolába, munkába menet útba ejt minket.
 
A Bringázz a Munkába! napjaink egyik legsikeresebb kezdeményezése, amelyhez a legutóbbi alkalommal több mint 5 ezren csatlakoztak, és az akcióhoz tartozó mobilapplikáción keresztül majdnem félmillió kilométert gyűjtöttek össze. A rendezvény tehát már most is sokak naptárában szerepel, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó még többekhez eljuttatni a hírét.
 
Éppen ezért a szervezők a szeptember 9-én induló új szakasz előtt 4 nappal megrendezik az immár hagyományosnak számító Bringás reggelit, amely során az ország 30-40 pontján több ezer kerékpárost vendégelnek meg enni- és innivalóval.
 
Aznap dunakeszi telephelyünkön mi is péksüteménnyel, túró rudival és üdítővel készülünk, hogy ezzel is megköszönjük minden biciklisnek, hogy ezt a fenntartható közlekedési módot választotta. A készleteket pedig alaposan feltöltjük majd, hiszen Dunakeszin szerencsére amúgy is sok kerékpárost látni nap mint nap. Bízunk benne, hogy sokuk be is tér majd hozzánk!
 
Aki így tesz, az energiakészletek feltöltésén kívül abban is biztos lehet, hogy a rövid pihenő alatt bringáját a lehető legjobb kezekben tudhatja, hiszen elhelyezéséről a Zenit Kft. webáruházában is kínált, kiváló minőségű, megbízható kerékpártámaszok gondoskodnak majd.
 
Sőt, egyik támaszunkat fel is ajánlottuk, így azt bárki megnyerheti, aki részt vesz a szeptember 9-22-ig tartó akcióban. Cégünk ajándékát a program szeptember 26-i záróeseményén személyesen adjuk majd át a szerencsés nyertesnek.
 
Szeptemberre tehát kívánunk mindenkinek sok begyűjtött kilométert, de addig is 5-én mi is várunk mindenkit Dunakeszi telephelyünkön (Pallag utca 24.), hogy egy jó reggeli után gurulhasson tovább!
 
Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu