Hírek

Itt egy kedvező, gyors és kifogástalan megoldás

Ha raktártechnikai eszközök beszerzéséről van szó, a többség általában három szempontot tart igazán fontosnak. Az adott termék legyen kiváló minőségű, kínálják kedvező áron és lehetőleg azonnal hadrendbe lehessen állítani. Sokan bizonyára úgy vélik, a valóságban a három tényezőből legalább egyben, de akár kettőben is kompromisszumra van szükség. Kivéve, ha a Zenit Kft. által széles választékban forgalmazott használt cikkek mellett döntenek!
 
A kínálatunkban szereplő használt raktártechnikai eszközök egytől egyig megcáfolnak minden esetleges tévhitet, amik a „használt” kifejezéshez kötődnek. Ezeknek a termékeknek a használhatósága ugyanis az újakéval egyenlő, legyen szó akár a funkciójukról, akár a felhasználási területet nézve kulcsfontosságú teherbírásról.

Erre garancia cégünk logisztikai rendszerek felülvizsgálata és karbantartása terén szerzett sokéves tapasztalata és szakértelme, azaz, hogy semmi olyan nem kerülhet ki a „kezünk alól”, ami ne lenne tökéletesen megfelelő állapotban. A weboldalunkon szereplő használt termékeket, legyen szó kereszttartókról, gerendákról, polcokról, profilokról, oszlopvédőkről vagy épp borítólemezekről, mind-mind körültekintő átválogatás után ajánljuk megvételre.
 
Használt eszközeink tehát szinte azonos értékkel bírnak, mint az újak – az áruk azonban jóval kedvezőbb, akár az eredeti összeg fele is lehet. És, hogy a harmadik korábban említett lényeges szempontról se feledkezzünk meg, akár azonnal szállíthatók, szemben az új állványgyártóknál jellemző 1-2 hónapos, sőt akár hosszabb határidővel. A Zenit Kft. ráadásul igény esetén a szakszerű telepítésről is gondoskodik.
 
Ha felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a honlapunkra, vagy érdeklődjön az alábbi elérthetőségeken:
 
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269